2x3 deurs Ameland 149 cm breed

2x3 deurs Ameland 149 cm breed

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 449,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Veel opbergruimte nodig?

Deze extra hoge kledingkast heeft dat! Deze kast kunnen we ook nog in verschillende maten leveren:  De kast met afm: B149xH228xD42 is een legkast, standaard wordt deze kast dan ook al met 3 legplanken geleverd De kast met de afm: B149xH228xD52 is een hangkast, deze kast wordt standaard met een hangstok geleverd.

De kast met de afm: B149xH228xD62 is een extra diepe kast, ook deze kast wordt standaard met een hangstok geleverd. En voor deze kast geld ook dat u zelf nog de indeling kunt bepalen.

Opties

* De indeling van deze 2 hangkasten  kunt u nog zelf bepalen. U kunt kiezen voor 1/3 leg en 2/3 hang of net andersom, meestal kan er dan boven de hangstok nog wel een legplank gemonteerd worden.Op de foto ziet u hoe een indeling er uit kan zien.

* We kunnen verschillende deuren leveren in deze kast, afgebeeld in de kast de Ameland deur, dan hebben we nog de Helma deur, deze deur heeft in het midden schrootjes, dan is er nog de Niels deur, deze deur heeft in het midden een glad paneel, dan kunnen we ook nog de Norma deur leveren, deze deur heeft in het midden een bossingpaneel.

Informatie

Deze kast wordt standaard als bouwpakket geleverd, en ook onbehandeld, onze meubels worden van vuren en grenenhout gemaakt, en de achterwand van triplex.

We hebben wel de mogelijkheid om de meubels voor u in de gewenste kleur te laten spuiten,de kast wordt dan rondom gespoten, de achterwand wordt niet mee gespoten. en we verkopen ook verschillende kleuren beits en krijtverf om de meubels zelf te behandelen.Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Levertijd

2-4 week onbehandeld 4-6 week behandeld bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

 

/p>