2 deurs kast Tim 80 cm breed

2 deurs kast Tim 80 cm breed

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 149,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Voordelige smalle kledingkast Tim

Wilt u graag een kledingkast die small is en toch genoeg opbergruimte biedt? Dan is 2 deurs kledingkast Tim perfect voor u!
Deze kast is gemaakt van grenenhout en is smal van formaat, maar biedt toch veel mogelijkheden voor het opbergen van uw kleding of andere spullen. 
Zo heeft de kledingkast een roede standaard inbegrepen, zodat u al uw kleding kreukloos kan ophangen. Mocht u meer opbergruimte nodig zijn dan kunt u er ook legplanken bij bestellen.

De 2 deurs kledingkast Tim heeft de volgende afmetingen:

» Breedte 80 cm

» Hoogte 185 cm

» Diepte 56 cm

Kledingkast Tim naar wens voor u gemaakt

De kledingkast Tim biedt veel mogelijkheden, zo kunt u ervoor kiezen om extra legplanken toe te voegen in de kast voor extra opbergruimte. Maar ook heeft u opties voor de scharnieren van de kast. De scharnieren zitten standaard op de kast. Vindt u het mooier om deze ingefreesd in de kast te hebben, dan kan dat. 

Kledingkast Tim hebben we in nog meer formaten. Deze kast kunnen we ook nog als een 1 deurs kast leveren, de afmeting daarvan is breedte 50 cm, hoogte 180 cm en diepte van 56 cm. Deze variant kunt u vinden onder de 1 deurs kasten. 

Behandelopties van kledingkast Tim

Wij leveren de kledingkast in een bouwpakket en is standaard onbehandeld. Mocht u de kast graag behandeld hebben dan kan dat door ons gedaan worden. Zo heeft u bij het bestellen verschillende keuzes in behandelopties. 
De achterwand van deze kast is van triplex gemaakt, als u de kast laat spuiten dan wordt deze niet mee gespoten. U kunt ook voor een massieve schrootjes kiezen, deze worden wel mee gespoten als u ervoor kiest om de kast door ons te laten behandelen.

Wilt u liever de kast zelf behandelen? We verkopen verschillende kleuren beits om de kast zelf te behandelen. Kijk onder onze kop Klein Artikelen - Kleur beits. 

Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

 

Wij leveren de kledingkast Tim binnen enkele weken

De kledingkast heeft een levertijd van ongeveer 2-4 weken als u de kast onbehandeld bestelt en 3-5 weken als u deze behandeld bestelt.