2x1 deurs kast

2x1 deurs kast

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 219,00

De 2x 1 deurskast is een ander model dan onze andere 1 deurskasten. Ideaal als u een degelijke kast zoekt, maar wel graag een hoger model wilt zodat u net wat meer kwijt kunt. De extra kastruimte bovenop de grote kastruimte is handig voor het opbergen van spullen die bijvoorbeeld uit kinderhanden moeten blijven. Of zet hier spullen in die u niet zo vaak gebruikt.

Laat uw kast behandelen

Onze kasten worden gemaakt van vurenhout of grenenhout, en de achterwand is van triplex. Maar natuurlijk heeft iedereen verschillende smaken. Niet ieder design is geschikt voor ieder huis. Daarom bieden wij de mogelijk om uw kast te laten spuiten in een andere kleur. Hiervoor gebruiken we verf, beits of lak, de kast wordt dan rondom gespoten, de achterwand wordt niet mee gespoten. Zo krijgt de kast ineens een hele andere uitstraling. U kunt natuurlijk ook bij ons beits, verf en lak bestellen en zelf de kwast ter hand nemen. Ook is het mogelijk om andere deurtjes te bestellen. De mogelijkheden ziet u op de foto's. Zo krijgt u echt een unieke kast. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Verschillende afmetingen

De stoere 2x 1 deurskast is extra hoog, maar liefst 228 centimeter. De standaard afmeting van deze kast is B54xH228xD48, maar natuurlijk kunnen we, net als met onze andere kasten, ook deze kast in breedtemaat 60 centimeter leveren. Ook verschillende dieptematen zijn mogelijk: de kast is leverbaar in diepte maat 42, 42 en 62 centimeter.

De kast met afm: B54/60xH228xD42 is een legkast. Deze kast wordt standaard ook met 3 legplanken geleverd.

De kast met afm: B54/60xH228xD52 is een hangkast, deze kast wordt standaard met een hangstok geleverd. Maar bij deze kast kunt u ook nog legplanken bij bestellen.

De kast met afm: B54/60xH228xD62 is een extra diepe hangkast, ook deze kast wordt standaard met een hangstok geleverd, en ook bij deze kast kunt u legplanken bij bestellen.

De kast wordt als bouwpakket geleverd. De levertijd bedraagt voor een onbehandelde kast 2 - 4 weken en voor een behandelde kast 4 - 6 weken<

Deuren

We kunnen deze kast leveren met verschillende type's deuren, in de kast zit de Ameland deur, maar we kunnen ook een kast leveren met een Helma deur, deze deur heeft in het midden schrootjes, of een Niels deur, deze deur heeft in het midden een glad paneel, maar ook nog met een Norma deur, deze deur heeft in het midden een bossing paneel.

 

Bezorgen

We hebben de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten hiervoor in Nederland zijn maximaal €50,- (uitgezonderd de Waddeneilanden). U kunt dit aanvinken in het winkelwagentje.