1 deurs kast Ameland met la

1 deurs kast Ameland met la

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 149,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

De landelijke blankhouten kast Ameland is één van onze toppers en past dankzij zijn robuuste maar toch landelijke uitstraling in ieder huis. Deze kast is van het model Ameland maar heeft in dit geval nog een handig laatje.

Afmetingen kast

# B54xH180xD42   dit is een legkast die geleverd wordt met 3 legplanken in de kast, u kunt natuurlijk ook nog extra legplanken erbij bestellen:

# B54xH180X52 Dit is een hangkast die geleverd wordt inclusief een hangstok, ook bij deze kast kunt u natuurlijk legplanken bestellen.

# B54xH180xD62 dit is een extra diepe hangkast en wordt ook geleverd met een hangstok, ook bij deze kast kunt u natuurlijk extra legplanken bestellen.

Alle kasten kunnen we ook nog leveren op 200 cm hoog, of op 60 cm breed, veel mogelijkheden dus.

Kledingkast die bij u past

Alle meubelen die wij leveren moeten helemaal naar uw smaak zijn. Dat vinden wij belangrijk. U kunt daarom onze meubelen en kasten helemaal personaliseren. We kunnen voor deze kast ook een deur Helma of deur Niels leveren., ook een Norma deur kan in deze kast, Voor ieder is er een deur naar wens. Het is maar net wat u wilt. Heeft u behoefte aan een professionele afwerking? Dat doen wij graag voor met bijvooorbeeld beits (greywash, looglak en whitewash), neutrale blanke lak of verf in iedere kleur. Onze kasten zijn standaard onbehandeld dus u kunt ook zelf aan de slag. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Levertijd

De levertijd van deze praktische kast me la bedraagt twee tot vier weken, mits u deze onbehandeld wilt ontvangen. Voor een professioneel behandelde kast rekenen wij vier tot zes weken als u ervoor kiest om het te laten bezorgen nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen. Kunt u ook niet wachten totdat deze leuke kast bij u in huis staat? Bestel dan vandaag nog de Ameland kast met la bij Blankhout Meubelhal!