Strak dressoir met 4 deuren en 2 laden

Strak dressoir met 4 deuren en 2 laden

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 956,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Zoekt u een modern dressoir dat past bij uw andere strakke meubelen? Dan is dit prachtige moderne dressoir van Blankhout Meubelhal wellicht iets voor u. Dit strakke dressoir is niet alleen een goede toevoeging voor een modern interieur, u kunt er ook nog eens heel veel spullen in kwijt! Door de moderne look zal dit dressoir goed passen in een strak interieur. Wij merken dat het tegenwoordig ook helemaal in is om moderne elementen te combineren met een klassieke of landelijke stijl. Ook dan is dit moderne dressoir een goede keus!

Specificaties

Dit prachtige moderne dressoir wordt standaard geleverd in de volgende afmetingen: 204 cm breed, 95 cm hoog en 52 cm diep. Op de foto ziet u een reeds behandeld dressoir afgebeeld. De prijs die onderaan de pagina staat aangegeven hoort bij een onbehandelde dressoir. Wij kunnen tevens voor u het dressoir op een professionele wijze voor bewerken met beits, verf of lak. Neem contact op voor de mogelijkheden! Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

De oplettende koper was het misschien al opgevallen dat dit dressoir geen zichtbare scharnieren heeft. De deurtjes van dit moderne dressoir gaan open met keukenkast scharnieren. Hierdoor blijft het dressoir zijn strakke en moderne look behouden!

Aflevering

Het moderne dressoir met 4 deuren en 2 laden leveren wij in elkaar bij u af. U heeft er dus geen werk meer van. De levertijd is 2 tot 4 weken. Laat u het dressoir door ons behandelen, dan is de levertijd wat langer: 4 tot 6 weken. Wij doen graag ons best om het dressoir zo mooi mogelijk voor u af te werken!