Strak dressoir met 2 deuren en 3 laden

Strak dressoir met 2 deuren en 3 laden

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 699,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Bent u op zoek naar een modern dressoir dat past bij een strak interieur? Neem dan eens een kijkje bij dit prachtige moderne dressoir van Blankhout Meubelhal. In dit dressoir kunt u niet alleen heel veel spulletjes kwijt, het is ook een echte toevoeging voor een interieur met een moderne look. Door de strakke stijl zal dit dressoir leuk staan in een modern interieur. Wilt u moderne elementen combineren met een landelijke stijl? Dat kan natuurlijk ook. Dit dressoir is tevens geschikt voor een interieur met een industriële look.

Specificaties

Dit mooie strakke dressoir wordt geleverd in een standaardafmeting: B157xH95xD52. Op de foto ziet u hoe dit dressoir eruit ziet als hij is behandeld met een witte verf. De aangegeven prijs hoort bij de onbehandelde versie van het dressoir. Wenst u dit dressoir op een andere manier te laten behandelen door Blankhout Meubelhal? Dat kan. Neem gerust eens contact op voor de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Valt het u misschien op dat dit dressoir geen zichtbare scharnieren heeft? Dat klopt. De deuren van dit moderne dressoir gaan namelijk open met keukenkast scharnieren. Dat geeft het dressoir een extra moderne look!

Aflevering

Dit dressoir wordt, in tegenstelling tot veel van onze andere meubelen, al in elkaar bij u afgeleverd. U heeft er dus geen werk meer van! De levertijd van dit moderne dressoir bedraagt 2 tot 4 weken. Wilt u het dressoir laten behandelen, bijvoorbeeld met een verf zoals op de foto? Dan is de levertijd iets langer, namelijk 4 tot 6 weken. Wilt u dit moderne dressoir met een strak design toevoegen aan uw interieur? Plaats dan snel uw bestelling!