Boekenkasten Tim smal

Boekenkasten Tim smal

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 79,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Bent u op zoek naar een leuke boekenkast om uw boeken of andere spulletjes in op te bergen? Neem dan eens een kijkje bij onze boekenkasten in de serie ‘Tim’. Deze leuke landelijke boekenkast heeft een strak en tijdloos design en past zowel in een klassiek als modern interieur. De kasten worden van kwalitatief materiaal gemaakt (vuren en grenen), waardoor u erg lang van deze kast kunt genieten! De smalle boekenkast Tim is tevens erg leuk om te gebruiken als kast waarin u mooie woondecoratie kwijt kunt. Zet bijvoorbeeld een mooi landelijk servies of leuke vazen op display! Ook een leuk idee: doe manden in de vakken van deze kast, zodat u rommeltjes verborgen worden en het geheel een rustige en stijlvolle uitstraling krijgt.

Specificaties

De boekenkast Tim smal is 180 cm hoog, 30 cm diep en 50 cm breed. Wilt u liever een iets bredere versie van deze kast kopen? De boekenkast Tim is tevens verkrijgbaar in een brede variant (zie foto’s). Deze kast is 90 cm breed. Onze vuren en grenenhouten meubels worden standaard als bouwpakket bij u afgeleverd. Tevens zijn ze dan nog onbehandeld. Bij Blankhout Meubelhal hebben we erg veel ervaring met het behandelen van meubelstukken. Wilt u deze kast dus geleverd hebben in een mooie kleur, met beits of een blanke lak? Dat kunnen wij voor u regelen! Geef bij de behandelopties aan welke behandeling u wenst, of neem contact op voor de mogelijkheden. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Levertijden

De levertijd van onze onbehandelde meubelen bedraagt twee tot vier weken. Voor de professionele behandeling van uw blankhouten boekenkast trekken wij graag iets langer uit. De levertijd van een behandelde boekenkast is vier tot zes weken bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

Wilt u meer weten over deze blankhouten boekenkast Tim, of heeft u vragen over uw bestelling? Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op via het formulier op de website of bel naar 0522-252671.