tv-kast/audiomeubel Ameland met 4 deuren

tv-kast/audiomeubel Ameland met 4 deuren

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 289,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

4 deurs tv-kast/audiomeubel 

Deze kast heeft de volgende afmetingen B185xH65xD46, maar we kunnen deze kast ook nog op 56 of 60 cm diep leveren. Ook kunnen we deze kast op 2 breedte maten leveren:   185 cm 210 cm. 

U kunt bij deze tv kast ook een legplank bestellen.

Leverbaar met verschillende type deuren:

Deze kast kunnen we leveren met 4 verschillende type deuren: de ameland deur heeft  2 groeven en is verder strak, de Helma deur heeft in het midden schrootjes, de Niels deur heeft in het midden een glad paneel, en de Norma deur heeft een bossingpaneel in het midden.

Informatie

De kast wordt als bouwpakket geleverd en ook onbehandeld, we bieden u wel de mogelijkheid om de meubels door ons te laten spuiten.

We verkopen ook verschillende kleuren beits om de meubels zelf te beitsen.Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

levertijd

2-4 week onbehandeld 4-6 week behandeld bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>