2x6 deurs Ameland 212 cm of 270 cm breed

2x6 deurs Ameland 212 cm of 270 cm breed

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 755,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Hoge kledingkast met 2x6 deuren 

De kast met de afm:  B212xH228xD42 of B270xH228xD42 is een leg kast, deze kast wordt standaard met 3 legplanken geleverd. Omdat dit heel erg breed is adviseren wij om daar dan 2x een tussenschot bij te bestellen zodat de legplanken in 3 gedeelte worden gemaakt, over deze hoogte van kast kunt u rustig 4 legplanken kwijt, er zijn dan tussenruimtes van ongeveer 42 cm.

De kast met de afm: B212xH228xD52 of B270xH228xD52  is een hangkast, deze kast wordt standaard met een hangstok geleverd. Maar u kunt de hangleg indeling nog zelf bepalen, over deze breedte raden wij in ieder geval 2 tussenschotten aan zodat de legplanken niet te groot worden, u kunt dan verschillende aantallen legplanken bestellen van 2/6 van de kast.

De kast met de afm: B212xH228xD62 of B270xH228xD62 is een extra diepe legkast, deze kast wordt standaard met een hangstok geleverd. Maar u kunt ook bij deze kast de hang/leg indeling nog zelf bepalen, ook bij deze kast raden wij in ieder geval 2 tussenschotten aan zodat de legplanken niet te groot worden. u kunt dan 2/6 legplanken erbij bestellen.

Kies zelf het type deur die bij uw inrichting past

We kunnen deze kast leveren met verschillende type deuren, afgebeeld de ameland deur, dan hebben we de Helma deur, deze heeft in het midden schrootjes, dan hebben we de Niels deur, deze heeft in het midden een glad paneel, dan hebben we nog de Norma deur, deze heeft in het midden een bossing paneel.

Informatie

Onze meubels zijn standaard onbehandeld en worden van vuren en grenenhout gemaakt, de achterwand is van triplex.

Ook bieden wij de mogelijkheid om de kast door ons te laten spuiten, in lak, of beits of een dekkende kleur verf, de kast wordt dan rondom gespoten, de achterwand wordt niet mee gespoten. Maar we verkopen ook verschillende kleuren beits en krijtverf om de kast zelf te behandelen.Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

levertijd

onbehandeld 2-4 week 4-6 week voor een behandelde kast bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

 

/p>