Kasten

Bij Blankhout Meubelhal kunt u diverse blankhouten kasten goedkoop online bestellen. Wij hebben niet alleen boeken-, computer-, kleding, tv-, vitrine- en meidenkasten, maar ook dressoirs. Daarbij kunt u kiezen voor een van onze prachtige grenen kasten of juist eentje met een vuren afwerking.

Kasten op maat

Al onze kasten zijn veelal in verschillende afmetingen leverbaar, met een ontelbare keuze in het aantal deuren en lades. En kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan maken wij speciaal voor u een van onze blankhouten kasten op maat! Met een maatwerk kast kunt u natuurlijk helemaal zelf bepalen hoe de kast eruit moet komen te zien: afwerking, afmeting en stijl. Uw eigen kast door ons helemaal op maat gemaakt!

De meeste kasten zijn onbehandeld, dat wil zeggen, van blank hout, maar uiteraard is er ook een andere afwerking mogelijk. Qua kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos: u kunt zelf kiezen of u een blank gelakte kast, gebeitste kast of geverfde kast wilt bestellen. We hebben veel verschillende modellen op voorraad, dus een ruime keuze.

U kunt hieronder direct uw goedkope houten kast online bestellen, dan wordt de kast netjes bij u thuis afgeleverd. Wilt u liever eerst even komen kijken? Ook dat is natuurlijk geen probleem. U bent van harte welkom in onze showroom in Meppel!

lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2