Industriele ronde eettafel

Industriele ronde eettafel

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 489,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Ronde eettafel

Deze ronde eettafel heeft een dik grenen blad van 4 cm. De afmeting van het blad is 140 cm doorsnee, maar we kunnen deze tafel natuurlik in meer afmetingen leveren, staat uw maat er niet tussen, neem dan contact met ons op. De poot onder de tafel is van metaal gemaakt, zo krijgt deze tafel een industriele look. 

Informatie

De tafel is nog onbehandeld, u kunt de tafel zelf nog behandelen of u kunt het door ons laten spuiten. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Levertijd

2-4 week onbehandeld, 4-6 week behandeld bij afhalen in de winkel,als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

.