2 persoons hoogslaper Harrie

2 persoons hoogslaper Harrie

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 299,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Ook voor 2 personen leveren wij hoogslapers, dit is echt een ruimte winner in de slaapkamer. Deze blankhouten hoogslaper Harrie is helemaal gemaakt van 2,8 dik hout. De buitenmaat van deze hoogslaper is de matras maat +11,2 cm dit geld voor de breedte en de lengte. 

Opties

- trap kan aan de lange kant geleverd worden ( kan links en rechts gemonteerd worden), maar ook aan de korte kant, of we kunnen er een schuine trap bij leveren.

- te leveren op  120/140/160/180/200cm breed, maar ook 190/200/210/220 cm lang, en op de hoogtes 145/170/190/200/220/250.

Bij deze hoogslaper wordt standaard al een steunbalk bijgeleverd.

Staat uw afmeting er niet tussen neem dan contact met ons op want we kunnen meer maten leveren .

Standaard zijn onze meubels onbehandeld maar we bieden ook de mogelijkheid om dit bed te laten spuiten in verschillende kleuren, we verkopen ook verschillende kleuren beits en krijtverf om de meubels zelf te behandelen.

Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier  verder.

Onze meubels worden van vuren en grenenhout gemaakt, en worden als bouwpakket geleverd.

Verdere opties

Wij kunnen dit tweepersoons blankhouten bed met verschillende bodems leveren. U kunt kiezen voor een lattenbodem, maar ook vaste lattenbodem met 28 latten behoort  tot de mogelijkheden. 

Wilt u extra comfortabel liggen op dit tweepersoonsbed, dan kunt u direct twee Dreamex matrassen meebestellen! Het Dreamex matras is gemaakt van een bekend comfortschuim, is anti-allergisch, reukloos, elastisch en heeft miljoenen kleine cellen die voor de ventilatie en vochtafvoer zorgen. 

Levertijd

2-4 week onbehandeld 4-6 week behandeld bij afhalen in de winkel,als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>