TV kast 100 cm breed

TV kast 100 cm breed

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 119,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

TV kast/audiomeubel

Deze tv-kast/audiomeubel is een kast met 2 deuren, die we in verschillende afmetingen kunnen leveren.  kunt kiezen uit 3 verschillende dieptes: 45 cm,  55cm, 60 cm diep.

De tv-kast is nog onbehandeld, we verkopen verschillende soorten beits, lak  en krijtverf om de tv kast nog zelf te behandelen, We bieden ook de mogelijkheid om de meubels te laten spuiten in verschillende kleuren. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Deze kasten worden geleverd als een bouwpakket en zijn standaard onbehandeld, onze meubels worden van vuren en grenen gemaakt. Ook kunt u er voor kiezen om bij deze kast een legpank erbij te bestellen.

levertijd

2-4 week onbehandeld 4-6 week behandeld bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

 

Deuren

Deze tv-kast/audiomeubel kunnen we leveren met verschillende type deuren, afgebeeld is de Ameland deur, maar we kunnen ook een Helma deur leveren, deze deur heeft in het midden schrootjes, dan hebben we de Niels deur, deze deur heeft in het midden een glad paneel, en de Norma deur heeft in het midden een bossingpaneel.

 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: