Bed Gert

Bed Gert

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 149,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Een stoer bed voor een jongen of een meisje: dat is dit eenpersoonsbed Gert. De hoogte van het hoofdeinde is 60 centimeter en het voeteneinde is 50 centimeter. De afmeting van het matras is 90x200 centimeter. Het hoofd en voeteneinde zijn van 2,8 dik hout gemaakt, en de zijkanten van 1.8 dik.

 

Opties bed Gert

Voor het eenpersoonsbed Ameland hebben wij nog diverse opties om hem helemaal naar uw wens te maken:

» We kunnen dit bed ook met twee bedladen leveren
» Ook een slaaplade van 80x190 centimeter is een optie
» Lengte: 190, 210 of 220 centimeter
» Lattenbodem €20,-
» Vaste bodem met 28 latten voor €89,-

Heeft u ook een matras nodig?

U kunt ervoor kiezen om het matras erbij te bestellen. Dit comfortabele matras is momenteel in de aanbieding van € 179,- voor € 149,-. Het Dreamex-matras is gemaakt van een bekend comfortschuim en is beduidend comfortabeler dan traditionele polyether-matrassen.

Onbehandeld bouwpakket

Het bed Gert wordt als bouwpakket geleverd en is eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Het materiaal wordt onbehandeld aangeleverd. Natuurlijk is het mogelijk om het bed door ons te laten behandelen of om beits of krijtverf bij te bestellen om de afwerking zelf te doen.

Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Levertijd

onbehandeld 2-4 week behandeld 4-6 week voor het afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>