1 deurs kledingkast 60 cm of 66 cm breed

1 deurs kledingkast 60 cm of 66 cm breed

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 179,00

Bezorgen

Onze prijzen zijn gebaseerd op afhalen in Meppel. We hebben de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten hiervoor in Nederland zijn maximaal €50,- (uitgezonderd de Waddeneilanden). U kunt dit aanvinken in het winkelwagentje.

Zoekt u naar een multifunctionele kast? De 1 deurs kast  is veelzijdig inzetbaar. Als boekenkast in de woonkamer, als servieskast in de keuken of als kledingkast op de kinderslaapkamer. De kast is in verschillende formaten leverbaar:

# B60xH185xD46 is een legkast. Deze kast wordt standaard ook met 3 legplanken geleverd.

# B60xH185xD56 is een hangkast, deze kast wordt standaard met een hangstok geleverd. Bij dit formaat kast kunt u ook nog legplanken bij bestellen.

# B60xH185xD66 is een extra diepe hangkast, ook deze kast wordt standaard met een hangstok geleverd, en ook bij deze kast kunt u legplanken bij bestellen.

Personaliseer uw kast

De afgebeelde kast is voorzien van een 'Helma-deur'. Deze is voorzien van schrootjes. Wilt u liever een deur met een glad paneel? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. De 'Niels-deur' kunnen wij eenvoudig op deze kast monteren en heeft een gladde afwerking . Ook hebben we nog de Norma deur, deze deur heeft in het midden een bossingpaneel voor een wat luxere uitstraling.  Heeft u liever een bredere kast? Wij bieden ook de mogelijkheid om deze kast op 66 cm breed te leveren. Welke wens u ook heeft ten opzichte van uw ideale kast, wij leveren het voor u. Ook kunt u uw kast verder personaliseren. Dit heeft wel invloed op de levertijd.

Kast verven

Onze kasten worden geleverd als bouwpakket, zodat u ze zelf in elkaar kunt zetten. Onze kasten zijn standaard onbehandeld en worden gemaakt van vurenhout of grenenhout, de achterwand is van triplex. Iets te saai voor u? U kunt uw kast zelf voorzien van een mooi kleurtje. Dit kunnen wij natuurlijk ook voor u doen, de kast wordt rondom dan helemaal gespoten, de achterwand wordt niet mee gespoten. U ziet op één van de foto's hoe de kast eruit ziet in grijze beits en is voorzien van een witte deur. We bieden u de mogelijkheid de kasten voor u te spuiten. Liever toch uw kast zelf behandelen? Wij verkopen ook verschillende kleuren beits en krijtverf waarmee u zelf creatief met uw kast aan de slag kuntWilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Levertijd

2-4 week onbehandeld en 4-6 week behandeld bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

/p>