1 deurs kast Ameland

1 deurs kast Ameland

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 119,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Deze leuke landelijke blankhouten kast Ameland valt met de deur in huis! Deze kast pas bij ieder interieur door zijn robuuste, landelijke uitstraling.

De standaardafmetingen van de blankhouten kast Ameland zijn 180 cm hoog, 54 cm breed en 52 cm diep. Wenst u een iets minder brede of diepe kast? Deze stoere 1 deurs kast kunnen we in verschillende diepte- en breedtematen leveren, mocht u iets meer ruimte nodig hebben. De kast kan worden geleverd in drie verschillende varianten. Voor ieder wat wils dus!

De kast van 42 cm diep wordt standaard met drie legplanken geleverd. De kast van 52 cm diep is een hangkast, en wordt dan ook met een hangstok geleverd. De extra diepe hangkast van 62 cm diep wordt ook met een hangstok geleverd, maar u kunt hier ook legplanken bij bestellen.

Onze kasten worden van vuren en grenenhout gemaakt, en de achterwand is van triplex. Als u de kast door ons laat spuiten, dan wordt de kast helemaal rondom gespoten, de achterwand wordt niet mee gespoten. Zo kunt u zelf uw ideale kast samenstellen!

Gepersonaliseerde kledingkasten

Wij vinden het belangrijk dat de meubelen die wij leveren helemaal naar uw smaak zijn. Daarom kunt u onze meubelen helemaal personaliseren. Deze kast kan bijvoorbeeld met drie verschillende soorten deurtjes geleverd worden (deur Ameland, deur Helma, deur Niels) en deur Norma. U vindt vast een deurtje naar uw wens! Bovendien kunnen wij de kast professioneel afwerken, met bijvoorbeeld beits (greywash, looglak, whitewash). U kunt ook kiezen voor een neutrale blanke lak of verf in iedere gewenste kleur. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stoere krijtverf? Natuurlijk kunt u ook altijd zelf de kwast ter hand nemen! Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Levertijd

De levertijd van deze praktische kast bedraagt twee tot vier weken, mits u deze onbehandeld wilt ontvangen. Voor een professioneel behandelde kast rekenen wij vier tot zes weken als u ervoor kiest om het te laten bezorgen nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen. Kunt u ook niet wachten totdat deze leuke kast bij u in huis staat? Bestel dan vandaag nog de Ameland kast bij Blankhout Meubelhal!