steigerhout

Naast onze steigerhouten meubelen kunt u nu ook bij ons terecht voor sfeervolle steigerhouten accessoires! Deze decoratieve items zijn perfect om uw huiskamer of slaapkamer te voorzien van een gezellige, knusse sfeer. Denk aan stijlvolle windlichten met steigerhout, raamluiken en robuuste wandborden. Deze steigerhouten accessoires maken uw kamer helemaal af!

Mooie en functionele steigerhouten accessoires

Onze steigerhouten accessoires zijn niet alleen mooi om in uw kamer te plaatsen, ze zijn in veel gevallen ook erg handig! Neem bijvoorbeeld onze tijdschriftenrekken, deze grote steigerhouten rekken plaatst u gemakkelijk tegen de muur. Ze zijn op zichzelf al echte eyecatchers, maar dankzij de grootte van de rekken kunt u er ook veel op kwijt! Vul de rekken met fotolijstjes, tijdschriften en boeken en u hebt een uniek geheel dat een gezellige sfeer afgeeft aan uw kamer.

Een andere mooie sfeermaker voor uw woon- of slaapkamer is het wandbord van steigerhout. Ook dit item vult u naar uw eigen smaak in, met kaarsjes, fotolijstjes en andere kleine decoraties.

Steigerhout: de perfecte basis voor woondecoratie

Steigerhout is een materiaal met een robuust, warm en tijdloos karakter en past hierdoor in veel verschillende interieurstijlen. Het hout is daarnaast erg stevig en gaat lang mee. U hebt van uw steigerhouten accessoires dan ook lang plezier! De accessoires worden standaard onbehandeld geleverd. Om uw nieuwe accessoires van steigerhout perfect te laten aansluiten op de rest van uw interieur, kunt u zelf kiezen voor een kleur wassing.

Bestel uw accessoires eenvoudig online

Ons volledige assortiment is te vinden op onze website. Hebt u een product gevonden dat aansluit op uw smaak en inrichting, dan kunt u het direct bestellen. Bekijkt u onze steigerhouten accessoires liever eerst van dichtbij? Kom langs in onze showroom in Meppel en laat u inspireren! Wij staan hier uiteraard voor u klaar om u te adviseren over onze producten.

lees meer