Commode Helma breed 2 laden

Commode Helma breed 2 laden

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 259,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Blankhouten Commode Helma met 2 laden

Voor de inrichting van de babykamer is een commode natuurlijk essentieel. Hiervoor is de commode Helma onmisbaar in het interieur. Deze eigentijdse, maar betaalbare commode draagt bij aan een natuurlijke sfeer in uw babykamer. De commode Ameland heeft twee deuren en is voorzien van twee laden.

De commode Helma met laden heeft de volgende afmetingen:

» Breedte: 120 cm

» Hoogte: 92 cm

» Diepte: 56 cm

Kunt u wat meer opbergruimte gebruiken? Commode Helma is te verkrijgen in verschillende dieptes zoals 4 cm, 56 cm en 60 cm. Ook leveren wij standaard een legplank mee zodat u nog meer babyspullen kunt opbergen.

Pas uw commode aan naar eigen smaak

De commode Helma met la wordt onbehandeld in een bouwpakket geleverd zodat u het helemaal naar eigen smaak kunt behandelen. Zo past de commode altijd in de gewenste inrichting. Wij snappen dat u in deze tijd genoeg aan uw hoofd heeft, daarom kunt u het behandelen van de commode aan ons overlaten. Hiervoor kunt u kiezen uit verschillende behandelopties zoals een blanke lak of beits.Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Levertijd en van uw commode

De levertijd bedraagt 2 tot 4 weken in het geval van onbehandelde meubelen. Laat u uw meubelen personaliseren door ons? Dan duurt de levertijd 4 tot 6 weken bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>