Boekenkast van 220 cm breed

Boekenkast van 220 cm breed

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 439,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Boekenkast op veel maten leverbaar

Deze boekenkast  van 220 cm breed is in 2 vakken opgedeeld, en kan met en zonder laden geleverd worden, ( met laden is afgebeeld). We kunnen deze boekenkasten op verschillende hoogte maten leveren: 185 cm hoog  205 cm hoog   250 cm hoog.   We kunnen natuurlijk ook tussen liggende maten leveren, als u daar belangstelling voor heeft laat het ons dan weten.

Dan kunnen we de kasten ook nog op verschillende dieptes leveren:  36 cm diep en 46 cm diep.

Standaard worden deze boekenkasten met 4 legplanken geleverd, over de hele breedte, we adviseren meestal om er een tussenschot bij te bestellen zodat de legplanken niet te lang worden en door gaan zakken.

Ook kan onderin de kast een lade geleverd worden, of deurtjes.

Standaard worden de boekenkasten geleverd met een triplex achterwand.

Informatie

Onze meubels worden van vuren en grenenhout gemaakt. En onze meubels worden als bouwpakket geleverd.

U kunt de meubels ook door ons laten spuiten in verschillende kleuren, maar we verkopen ook beits en krijtverf om de meubels zelf te behandelen.Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

levertijd

2-4 week onbehandel 4-6 week behandeld bij afhalen in de winkel,als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

/p>