Blankhouten eettafels met rechte poot

Blankhouten eettafels met rechte poot

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 180,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Gezellig tafelen!

Deze tafel is een mooie tafel die op veel maten geleverd kan worden, zo kunt u heerlijk tafelen aan een tafel op maat. Deze blankhouten eettafel van vuren kunnen we op heel veel maten leveren, mocht uw maat er niet tussen zitten neemt u dan contact met ons op.

De tafel is nog onbehandeld, we verkopen verschillende kleuren beits en krijtverf om de tafel mee te behandelen, maar u kunt hem ook door ons laten behandelen.Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

levertijd

2-4 week onbehandeld. 4-6 week behandeld bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

/p>