Computerkast Basic

Computerkast Basic

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 579,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Computerkast Basic

Deze computerkast is klein maar heeft een handige indeling, door het uitschuif-plateau heb je veel werkruimte erbij. Verder is het natuurlijk een mooie kast om te zien.  De afmeting van de kast is: B89xH137xD60. De kast wordt standaard met de zwarte grepen geleverd.

Behandelen.

U kunt de kast natuulijk onbehandeld bestellen, en dan de kast zelf behandelen met beits/lak/verf, we verkopen verschillende kleuren beitsen om de kast op kleur te brengen. Maar we bieden ook de mogelijkheid om de kast door ons te laten spuiten, op de foto ziet u hoe mooi de kast er dan uitziet. U kunt zelf de kleur dan nog aan ons door geven. De kast wordt gemonteerd geleverd.

Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Levertijd

3-5 week onbehandel 4-7 week behandeld bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

/p>