Bedrijfsinformatie

Blankhout Meubelhal is een winkel die blankhouten meubelen verkoopt.  U kunt nu ook bij ons terecht voor steigerhouten meubels op maat gemaakt!!

Van slaapkamer tot de woonkamer, bij ons vindt u alle meubelen die u zich kunt wnesen om uw huis sfeervol mee in te richten. Niet alleen kunt u online onze meubelen bekijken, ook kunt u onze winkel in  Meppel bezoeken om op uw gemak meubelen te bekijken.

Ons assortiment bestaat uit veel verschillende blankhouten meubelen. Bent u op zoek naar een houten ledikant voor uw baby of een mooie commode voor in de babykamer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We hebben onder andere schitterende houten ledikanten, kinderkasten, commodes en houten speelgoed. Ook leuk voor op de babykamer is een blankhouten schommelstoel.

Is uw kind het ledikant  ontgroeid en bent u op zoek naar een blankhouten peuterbed, of wilt u direct een groter blankhouten bed kopen dan hebben we verschillende modellen die we voor u kunnen bestellen.  Ook kunt u hierbij een passende blankhouten kledingkast, een nachtkastje of misschien een leuk blankhouten tienerbureau voor uw kind er bij zoeken.

Ook voor de inrichting van uw woonkamer bent u bij ons op het juiste adres. U kunt bij ons een eettafel in elke gewenste maat krijgen in vuren grenen of eiken. Daarbij heben we natuurlijk bijpassende blankhouten stoelen en fraaie salontafels. Als u in dezelfde stijl een blankhouten dressoir of een vtrinekast wilt aanschaffen dan kunt u ook bij ons terecht. Wilt u voor uw computer of tv een kast dan hebben we verschillende blankhouten computerkaste ne tv kasten staan, deze kunnen we natuurlijk in verschillende maten leveren.

Ook  als u specifieke wensen heeft voor een blankhouten meubel of als de afmetingen van een bepaald meubel niet passen in uw inrichting dan helpen we u graag. Bij ons kunt u op maat meubelen laten maken volgens specifieke maten en voorkeuren! We kunnen tevens de meubels voor u in elke gewenste kleur laten spuiten om uw meubel de kleur te geven die bij uw interieur past.

Nu kunt u dus ook bij ons terecht voor steigerhouten meubels, die vind u op onze andere site www.dehoutwal.com