setprijs bed Gert+ 2 d kast

setprijs bed Gert+ 2 d kast

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 299,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

 We bieden dit bed momenteel aan in combinatie met de tweedeurskast Ameland, van € 348,- voor € 299,-!

Afwerking van de kast en het bed

Wij leveren onze producten onbehandeld. Op uw verzoek kunnen we de kast en bed uiteraard wel afwerken. Wij kunnen verven en beitsen in de kleur die u wilt. Deze optie kunt u kiezen in het bestelformulier onderaan de pagina. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Kenmerken van de bed Gert en kast Ameland

- Afmeting: B90/ x L/200/210/220 centimeter
- Afmetingen kast B94 x H180 x D42 (incl. 3 legplanken) / D52 (hangstok) / D62 (hangstok)

Bouwpakket en mogelijkheden

Wij leveren onze kasten en bedden als een bouwpakket dat makkelijk in elkaar te zetten is. Bij de bestelling kunt u onder meer kiezen uit verschillende soorten bodems, een matras en afwerkingsopties. En voor de kast kunt u zelf nog de indeling bepalen. Kortom, wilt u dit bed Gert  inclusief tweedeurskast Ameland bestellen? Maak hieronder uw keuze compleet! De levertijd voor een onbehandeld pakket is ongeveer 2-4 weken, een behandeld pakket is 4-6 weken voor het afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen.

 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: