setprijs bed Ameland hoog+ 2 d kast Ameland

setprijs bed Ameland hoog+ 2 d kast Ameland

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 338,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Wij bieden in deze set het mooie eenpersoonsbed en de kast Ameland samen aan. Ideaal voor wanneer u een mooie bijpassende set wilt halen: zo slaat u twee vliegen in één klap. Zowel het bed als de kast Ameland, die een prachtige strakke maar ook landelijke uitstraling hebben, kunnen we beiden in verschillende afmetingen leveren.

Het bed Ameland

Ameland is een van onze meest populaire bedden, met een hoger hoofdeind en een voeteneinde, allebei afgewerkt met een sierlat. Het bed is zeer geschikt om in twee verschillende kleuren af te werken. Standaard leveren wij dit bed onbehandeld. Onderaan deze pagina kunt u eventueel kiezen voor een afwerking in beits, verf of lak. Op de foto’s ziet u verschillende mogelijkheden in afwerking van de kast en het bed.

De opties in grootte voor het bed Ameland:
- 80, 90 of 100 centimeter breed
- 190, 200, 210, 220 centimeter lang

Ook kunnen we het bed leveren met twee bedladen of een slaaplade eronder. 

De kast Ameland

De kast Ameland is een tweedeurskast die ook onbehandeld wordt geleverd. Uiteraard kunt u ook hierbij ervoor kiezen om de kast door ons te laten behandelen. Dat kunt u in in het onderstaande formulier aangeven. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

De opties in grootte voor de kast Ameland
- diepte: 42 (legkast met drie planken), 52 (hangkast met hangstok) of 62 centimeter (extra diepe hangkast met hangstok)
- de hoogte is altijd 180 centimeter

Deze set bestellen?

Wilt u deze mooi set Ameland bestellen? Kies dan hieronder welke opties u wilt: de afmetingen en behandelopties. Uiteraard kunt u ook nog meerdere extra’s bestellen, zoals een bedlade, bedbodem, legplanken voor in de kast en een matras.  U heeft een korting van €20,- op deze set, vergeleken met als u alles los besteld.

De levertijd van deze set is 2-4 weken voor een onbehandelde set en 4-6 weken wanneer wij het hout voor u behandelen bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

 

Wij leveren deze set als een bouwpakket.

 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: