Set 1 deurs kast + bedbank Harma incl. 3 bedladen

Set 1 deurs kast + bedbank Harma incl. 3 bedladen

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 399,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

 De “Ameland kast ” is een van onze hardlopers! Dit model, waar we onder meer kasten en bedden in allerlei verschillende afmetingen van hebben, is al jaren erg populair. Daarom hebben wij hier diverse sets van samengesteld. U bevindt zich momenteel op de set “Bed bank Harma inclusief  1 deurskast”. Uiteraard bieden wij deze set voor een aantrekkelijke prijs aan. De normale prijs voor deze set was € 418,-, maar kunt u hem online bestellen voor € 399,-.

Opties van deze set:

De set bestaat uit het bed bank Harma en een 1 deurskast. Deze 1 deurskast ziet u op de foto. Door een verschillende afwerking, kan de kast een hele andere uitstraling krijgen en daardoor past hij in ieder interieur. Wij leveren zowel de kast als het bed onbehandeld en als een bouwpakket.. Wilt u graag dat deze set door ons wordt afgewerkt? Wij kunnen voor u beitsen en verven, wit gelakt is een mogelijkheid waar men veel gebruik van maakt met kleurnr. ral 9010. Bekijk de mogelijkheden in het formulier onderaan de pagina. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Afmetingen van deze set.

Afmeting van de kast: B54 of B60 x H180 x D42 (legkast ) / D52 (hangkast) / D62 (extra diepe hangkast) - Afmeting van het bed: B80/90/100 x L190/200/210/220 De hoogte van het bed is 77 cm, en de hoogte van de instap ( zonder matras) is 53 cm. De 3 opbergladen worden erbij geleverd en zijn standaard 58 cm diep, maar deze kunnen we ook op 78 cm diep leveren, de laden rollen op wieltjes.

Diepte van de kast.

De kast kan op drie verschillende dieptes. Diepte 42 centimeter is een legkast, daar krijgt u standaard 3 legplanken bij. Diepte 52 centimeter is een hangkast en wordt geleverd met een hangstok, Diepte 62 centimeter is een extra diepe hangkast die met hangstok geleverd wordt. Bij de laatste twee kasten kunt u planken extra bestellen. Levertijd 2-4 weken onbehandeld, 4-6 weken behandeld.

Extra

Wij kunnen bij dit blankhouten bed verschillende bodems leveren. U kunt kiezen voor een lattenbodem, maar ook vaste lattenbodems met 28 latten behoren tot de mogelijkheden.  Wilt u extra comfortabel liggen op dit tweepersoonsbed, dan kunt u direct twee Dreamex matrassen meebestellen! Het Dreamex matras is gemaakt van een bekend comfortschuim, is anti-allergisch, reukloos, elastisch en heeft miljoenen kleine cellen die voor de ventilatie en vochtafvoer zorgen. Kortom, een echt Nederlands kwaliteitsproduct. De luxe hoes van het Dreamex matras is afritsbaar en kan door een specialist worden gereinigd.

Levertijd 2-4 week onbehandeld, 4-6 week behandeld bij afhalen in de winkel,als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>