Steigerhouten peuterbed Stoer

Steigerhouten peuterbed Stoer

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 149,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Stoer steigerhouten bed voor uw peuter

Dit steigerhouten peuterbed heeft de naam Stoer. Het bed heet niet alleen Stoer, het is ook stoer. De brede steigerhoutenplanken geven het peuterbed een uitstraling die bij zijn naam past. Door de brede planken is dit bed ook enorm stevig. Een bed waar uw peuter veel plezier aan gaat beleven.

Afmetingen steigerhouten peuterbed

Het bed wordt als bouwpakket geleverd en heeft de volgende afmetingen:

» Peuterbed: 70x150 cm
» Hoofdeind: 80 cm
» Voeteneind: 60 cm

Een matras, lattenbodem en nachtkastje kunt u meteen mee bestellen, hierdoor is het bed helemaal compleet. Het matras is 70x150 cm en gemaakt van 10 cm dik polyether.

Standaard wordt het bed onbehandeld geleverd, maar er zijn meer mogelijkheden. Wij kunnen namelijk het bed voor u lakken, beitsen of verven in diverse leuke kleuren. Alle kleuren verf zijn mogelijk, u hoeft alleen maar aan ons de kleurcode door te geven en wij regelen de rest. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Bestel dit Stoere bed voor uw peuter

Bij onbehandelde meubelen hanteren wij een levertijd van ongeveer 2-4 weken. Bij behandelde meubelen hanteren we een levertijd van ongeveer 4-6 weken bij afhalen in de winkel,als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

Wilt u het bed bestellen? Vult u dan snel uw keuzes in!

Twijfelt u nog over een peuterbed of een gewoon bed? Wij hebben ook een grotere versie van dit bed.