Peutermatras

Peutermatras

Comfortabel peutermatras voor de kleine

De kleine is de hele dag op avontuur en alles aan het ontdekken. Daarom is het noodzakelijk dat als uw peuter moet slapen deze lekker ligt en volledig uitgerust wakker wordt. Het matras bepaalt hoe comfortabel je ligt. Het is dan ook belangrijk om een goede keuze te maken als het gaat om een matras. Bestel daarom uw peutermatras bij Blankhout Meubelhal.

SG-waarde van het matras

De hoeveelheid schuim dat gebruikt is per kubieke meter wordt uitgedrukt door een SG-waarde. Het bepaald hoe sterk of hoe soepel een matras is.
Dit peutermatras is een polyether matras met de waarde SG 25 en is soepel en comfortabel.  Het maximale geadviseerde gewicht voor het peutermatras ligt rond de 30 kilo. Het matras heeft de afmetingen 70x150 cm en is 10 cm dik.

Peuterbedden van Blankhoutmeubelhal

Het peutermatras heeft de perfecte afmeting voor onze peuterbedden. Zo bent u in één keer klaar met het shoppen van een bed en matras. Heeft u nog geen peuterbed? Kijk snel naar ons assortiment in peuterbedden

Bezorgen en levertijd van uw peutermatras

We hebben de mogelijkheid om het matras bij u thuis te bezorgen. De levertijd van het peutermatras is 1 tot 5 weken. De kosten hiervoor in Nederland zijn maximaal €50,- (uitgezonderd de Waddeneilanden). U kunt dit aanvinken in het winkelwagentje. U kunt er ook voor kiezen om het peutermatras af te halen bij onze winkel in Meppel.