Peuterbed Bolleke

Peuterbed Bolleke

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 189,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Blankhouten peuterbedbank

Peuterbed Bolleke, een gezellig bed voor een kleine dame of heer, er kunnen lekker veel knuffels of kussens in om heerlijk te slapen. Onder dit bed kunt u ook een speelgoed lade bestellen, opbergruimte is altijd handig.

Informatie

Dit bed is 70x150 en is standaard onbehandeld en een bouwpakket, de hoogte van het hoofd en voeteneinde is 66 cm, de hoogte van de bolling is 76 cm en de instaphoogte is 38cm.

We bieden ook de mogelijkheid om dit bed te laten spuiten in verschillende kleuren, maar we verkopen ook verschillende kleuren beits en krijtverf om het bed zelf te behandelen.Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Ook kunt u er een lattenbodem bij bestellen.

We verkopen ook peutermatrasjes van 70x150 10 cm dik polyetherschuim.

Levertijd 2-4 week onbehandeld 4-6 week behandeld bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>