Hutbed Harrie

Hutbed Harrie

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 349,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Een bed om in te spelen

Deze half hoogslaper bied een leuke speelruimte onder het bed, De Hutwanden kunt u later zo er af schroeven zodat er een gewone halfhoogslaper overblijft. De hoogte van dit bed is 130 cm, de matras maat is 90x200 maar kunnen we op meer afmetingen leveren. Standaard zijn onze meubels onbehandeld, en ze worden van vuren en grenenhout gemaakt, en wordt het als een bouwpakket geleverd.

Personaliseren

We bieden ook de mogelijkheid om dit bed te laten spuiten in verschillende kleuren, maar we verkopen ook verschillende kleuren beits en krijtverf om het bed zelf te behandelen. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Matrassen en lattenbodem

Ook matrassen kunt u bestellen bij Blankhoutmeubelhal.nl. Wij raden een u een Dreamex-matras aan: 

 - Gemaakt van comfortschuim, stuk comfortabeler dan traditionele polyether-matrassen. Bij het bed kunt u ook een lattenbodem bestellen, we hebben een vaste bodem met 28 latten voor €89,- maar u kunt ook kiezen voor een lattenbodem deze kost €20,-.

Levertijd

2-4 week onbehandeld 4-6 week behandeld bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

/p>