Hoogslaper met kastje en uitschuifbureau

Hoogslaper met kastje en uitschuifbureau

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 329,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Halfhoogslaper

Een ruimte winner is deze haflhoogslaper, want u krijgt er direkt een boekenkastje en een bureau bij!! De hoogte van dit bed is 110 cm, waardoor de wat jongere kinderen hier ook al snel in kunnen.

Onze meubels zijn standaard onbehandeld, en worden als bouwpakket geleverd,  en worden van vuren en grenenhout gemaakt. We bieden ook de mogelijkheid om dit bed te laten spuiten in verschillende kleuren, maar we verkopen ook verschillende kleuren beits en krijtverf om het bed zelf te behandelen. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

We hebben twee verschillende soorten vaste bodems, een lattenbodem voor €20,- of een vaste bodem28 latten voor €89,- ( op de afmeting 90x200)

levertijd

2-4 week onbehandeld 4-6 week behandeld bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

 

/p>

Matrassen en lattenbodem

Ook matrassen kunt u bestellen bij Blankhoutmeubelhal.nl. Wij raden een u een Dreamex-matras aan: 
- Gemaakt van comfortschuim, stuk comfortabeler dan traditionele polyether-matrassen.