Hoogslaper Harrie Compleet met kast bureau boekenplank en openkastje

Hoogslaper Harrie Compleet met kast bureau boekenplank en openkastje

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 369,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Hoogslaper Harrie met bureaublad en 1 deurs kast

Door een hoogslaper in een slaapkamer te zetten kun je wat extra ruimt creeren. Deze hoogslaper is echt een stevig bed omdat hij helemaal van 2,8 dik hout is gemaakt. De buitenmaat van deze hoogslaper is de matras maat +11,2 cm dit geld voor de breedte en de lengte./p>

Bij deze hoogslaper wordt ook een 1 deurs kast geleverd, die in de breedte onder het  bed kan, in deze kast zit standaard een hangstok, maar u kunt er ook legplanken bij bestellen.Ook wordt het bureaublad erbij geleverd.

Informatie

Standaard zijn onze meubels onbehandeld maar we bieden ook de mogelijkheid om dit bed te laten spuiten in verschillende kleuren, we verkopen ook verschillende kleuren beits en krijtverf om de meubels zelf te behandelen.Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Onze meubels worden van vuren en grenenhout gemaakt.

Levertijd 2-4 week onbehandeld 4-6 week behandeld bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

/p>

Opties:

- de trap kan aan de lange kant geleverd worden ( kan links en rechts gemonteerd worden), maar ook aan de korte kant, en we kunnen zelfs een schuine trap erbij leveren.

- leverbaar in verschillende lengtes

- indeling van de kast nog zelf te bepalen.

Matrassen en lattenbodem

Ook matrassen kunt u bestellen bij Blankhoutmeubelhal.nl. Wij raden een u een Dreamex-matras aan: 
- Gemaakt van comfortschuim, stuk comfortabeler dan traditionele polyether-matrassen. 
Bij het bed kunt u ook een lattenbodem bestellen, we hebben een vaste bodem met 28 latten voor €89,- maar u kunt ook kiezen voor een lattenbodem deze kost €20,-.