Bed Theo

Bed Theo

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 79,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Bed Theo is een strak bed waar we nog een slaaplade of 2 opbergladen onder kunnen leveren.We kunnen dit bed op verschillende afmetingen leveren, 80/90/100 cm breed, maar ook 190/200/210/220 cm lang, de hoogte van dit bed is 40 cm.

Het bed wordt als bouwpakket geleverd, en is nog onbehandeld.

We bieden ook de mogelijkheid om dit bed te laten spuiten in verschillende kleuren, we verkopen ook verschillende kleuren beits en krijtverf om de meubels zelf te behandelen. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

levertijd 2-4 week onbehandeld 4-6 week behandeld bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

/p>

Matrassen en lattenbodem

Ook matrassen kunt u bestellen bij Blankhoutmeubelhal.nl. Wij raden een u een Dreamex-matras aan: 
- Gemaakt van comfortschuim, stuk comfortabeler dan traditionele polyether-matrassen. 
Bij het bed kunt u ook een lattenbodem bestellen, we hebben een vaste bodem met 28 latten voor €89,- maar u kunt ook kiezen voor een lattenbodem deze kost €19,-.