Bed Jannes

Bed Jannes

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 99,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Bed Jannes

Dit is een bed die rondom dicht is, dit bed kunnen we in verschillende afmetingen leveren, 80/90/100 cm breed, maar ook 190/200/210/220 cm lang, de hoogte van dit bed is 40 cm. Het bed wordt als bouwpakket geleverd, en is nog onbehandeld.

We bieden ook de mogelijkheid om dit bed te laten spuiten in verschillende kleuren, maar we verkopen ook verschillende soorten beits en krijtverf om het zelf te behandelen. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Onze meubels worden van vuren en grenenhout gemaakt.

Bodem en matrassen

We hebben twee verschillende soorten bodems, een gewone lattenbodem voor €20,- of een vaste bodem  met  28 latten voor €89,- ( op de afmeting 90x200)

Het dreamex matras hebben we in de aanbieding voor €149,- de normale prijs was €179,-Het Dreamex matras is gemaakt van een bekend comfortschuim en is beduidend comfortabeler dan traditionele polyether matrassen.

 Levertijd

2-4 week onbehandeld 4-6 week behandeld voor het afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>.