2 persoons bed Theo

2 persoons bed Theo

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 109,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Bed Theo 

Een eenvoudig houten bed, op poten, waardoor het mooi open lijkt op je slaapkamer. Het bed is 40 cm hoog. We kunnen dit bed met een slaaplade leveren, dat is een la waar een matras in kan van 80x190 cm, deze is afgebeeld op de foto. Maar we kunnen ook 2 opberg laden leveren. 

We kunnen dit bed op verschillende afmetingen leveren, 120/140/160/180/200 cm breed, maar ook 190/200/210/220 cm lang.

Het bed wordt als bouwpakket geleverd, en is nog onbehandeld.

We bieden ook de mogelijkheid om dit bed te laten spuiten in verschillende kleuren, we verkopen ook verschillende kleuren beits en krijtverf om de meubels zelf te behandelen.Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Bodem en matrassen

Ook kunt u er een lattenbodem of een vaste bodem bij bestellen.We hebbeneen vaste bodem,  met 28 latten voor €89,- ( op de afmeting 90x200)

Het dreamex matras hebben we in de aanbieding voor €149,- de normale prijs was €179,- Het Dreamex matras is gemaakt van een bekend comfortschuim en is beduidend comfortabeler dan traditionele polyether matrassen.

levertijd

2-4 week onbehandeld 4-6 week behandeld voor het afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>/p>