2 persoons bed Harm C+A

2 persoons bed Harm C+A

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 129,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Perfect bed voor de landelijke slaapkamer

Het tweepersoonsbed Harm C+Ais ontzettend geschikt voor iedere landelijk ingerichte slaapkamer. Dit mooie tweepersoonsbed is gemaakt van 2,8 dik grenen en geeft direct een stoere en gezellige uitstraling. Hij is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. U heeft ook nog de optie om bedlades erbij te bestellen. 

Afmetingen van Harm

Het  bed Harm wordt geleverd als bouwpakket en is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

» Breedte: van 120 cm tot en met 180 cm
» Lengte: van 200 cm tot en met 220 cm

Het hoofdeinde is 66 cm en het voeteneinde is 45 cm. Standaard wordt het bed onbehandeld geleverd, maar wij kunnen het voor u behandelen met lak, beits of verf.Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Wilt u extra comfortabel liggen op dit tweepersoonsbed, dan kunt u direct lattenbodems (keuze uit twee soorten) en Dreamex matrassen mee bestellen.  Ook een steunbalk kunt u erbij bestellen, deze ondersteunt de bodem in het midden van het bed.

Bestel de Harm nu

De levertijd van het onbehandelde tweepersoonsbed Harm is 3-5 weken. Behandeld hebt u hem binnen 4-6 weken in huisbehandeld bij afhalen in de winkel,als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

. Bestellen? Dat kan via het onderstaande formulier. Vul uw keuzes snel in!

 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: