Bed Sam met hartje

Bed Sam met hartje

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 199,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Een bed met een hartje, welk meisje wil dat nou niet?

 

Dit bed is echt een meisjes bed omdat er een hartje is uitgezaagt/

De afmeting van dit bed is 90x200, maar het bed kan ook op 190cm of 210 of 220 lang geleverd worden.We hebben natuurlijk een bijpassend nachtkastje waar ook een hartje uit het deurtje is gezaagd, de afmetingen van dit nachtkastje zijn B43xH61xD30 u kunt deze met een links of een rechts draaiende deur bestellen.

Het bed wordt als bouwpakket geleverd, en is nog onbehandeld.

We bieden ook de mogelijkheid om dit bed te laten spuiten in verschillende kleuren, we verkopen ook verschillende kleuren beits en krijtverf om de meubels zelf te behandelen.Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Bodem en matras.

Ook kunt u er een lattenbodem of een vaste bodem bij bestellen.

We verkopen ook een vaste lattenbodem met 28 latten voor €89,- ( afm 90x200) Het dreamex matras hebben we in de aanbieding voor €149,- de normale prijs was €179,-

Het Dreamex matras is gemaakt van een bekend comfortschuim en is beduidend comfortabeler dan traditionele polyether matrassen.

levertijd 2-4 week onbehandeld 4-6 week behandeld bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

 

/p>