Bed Bobby lage uitvoering

Bed Bobby lage uitvoering

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 179,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Bent u op zoek naar een blankhouten bed  met een landelijke uitstraling? Dan is type Bobby iets voor u! Dit bed heeft een kenmerkend hoofd- en voeteneind bestaande uit schrootjes, waarmee het een eyecatcher wordt in elke landelijke slaapkamer.

We kunnen dit bed op verschillende maten leveren, en u heeft ook nog de mogelijkheid om voor onder het bed een slaaplade, of 2 opbergladen te bestellen.

Het bed wordt als bouwpakket geleverd, en is nog onbehandeld.We verkopen verschillende kleuren beits, en krijftverf om onze meubels zelf te behandelen, maar u kunt het ook door ons laten doen. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.  Onze meubels worden van vuren en grenenhout gemaakt.

Bed Bobby laag, hoogte hoofdeinde is 70 cm en voeteneinde is 50 cm hoog. 

Levertijd 2-4 week onbehandeld 4-6 week behandeld bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

/p>

Matrassen en lattenbodem

Ook matrassen kunt u bestellen bij Blankhoutmeubelhal.nl. Wij raden een u een Dreamex-matras aan: 
- Gemaakt van comfortschuim, stuk comfortabeler dan traditionele polyether-matrassen. 
Bij het bed kunt u ook een lattenbodem bestellen, we hebben een vaste bodem met 28 latten voor €89,- maar u kunt ook kiezen voor een lattenbodem deze kost €20,-.