Bed Bobby hoge uitvoering

Bed Bobby hoge uitvoering

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 189,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Bed Bobby hoog

Bed bobby is gemaakt van grenenhout, en heeft schrootjes in het hoofd en voeteneinde. De hoogte van het hoofdeinde is 90 cm en voeteneinde is 70 cm hoog.

Bij dit bed kunt u ook nog een slaaplade bestellen, hier kunt u een matras in doen van 80x190, of u kunt er twee opbergladen bij bestellen.

Ook kan dit bed op 190 cm of 210 of 220 lang geleverd worden, maar we kunnen dit bed ook in verschillende breedtes leveren, 80 cm 90 cm of zelf 100 cm breed is mogelijk

Als u bij dit bed ook nog een kast nodig heeft dan passen de Helma kasten hier heel goed bij, het hoofd en voeteneinde van bed Bobby zijn net zo gemaakt als het deurtje Helma.

Het bed wordt als bouwpakket geleverd, en is nog onbehandeld.

Informatie

We bieden ook de mogelijkheid om dit bed te laten spuiten in verschillende kleuren, maar we verkopen natuurlijk ook verschillende kleuren beits en lak om het bed zelf te behandelen. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Bij dit bed kunt u ook nog een lattenbodem of een vaste bodem bestellen, en natuurlijk verkopen we ook matrassen.  Het dreamex matras hebben we in de aanbieding voor €149,- de normale prijs was €179,- Het Dreamex matras is gemaakt van een bekend comfortschuim en is beduidend comfortabeler dan traditionele polyether matrassen.

levertijd

2-4 week onbehandeld 4-6 week behandeld bij afhalen in de winkel,als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

/p>

 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: