Kinderkasten

Bent u op zoek naar leuke, betaalbare en van blankhout gemaakte kinderkasten? Dan bent u bij Blankhoutmeubelhal.nl aan het juiste adres. Wij maken diverse modellen kinderkasten, die ook heel geschikt zijn om als kast voor de babykamer te gebruiken. Het mooie van deze kinderkasten zijn de vele mogelijkheden die we kunnen bieden: in tegenstelling tot kant-en-klare producten die u bij andere meubelwinkels vindt, kunt u bij ons zelf uw afwerking kiezen. Neem gerust een kijkje op de website om een indruk te krijgen wat er allemaal mogelijk is.

Kinderkasten online bestellen?

U bent op zoek naar een leuke kinderkast, maar wilt deze wel graag online bestellen? Dat is geen enkel probleem. Kies uw favoriete model, selecteer eventueel de afwerking (beits, uw eigen kleur verf of een blanke lak) en kies of u een hang-, leg- of half-hang-half-legkast wenst en bestel! Wij komen uw gepersonaliseerde kast dan bij u thuis afleveren. Al onze kasten worden geleverd als bouwpakket. Dat is niet alleen eenvoudiger met thuisbezorgen, omdat we dan altijd zeker weten dat de kast bij u door het trapgat past, maar bespaart u natuurlijk ook geld! En ook onze kinderkasten zijn eenvoudig in elkaar te zetten, dus u hoeft zich er geen zorgen om te maken dat dit niet lukt. Mocht u toch hulp nodig hebben, dan geven wij u natuurlijk graag telefonisch ondersteuning.

Bent u op zoek naar een specifiek model of wilt u net even iets anders bij uw kinderkast voor de babykamer? Geen probleem, want wij maken ook graag meubels op maat. Kom een keertje langs in onze showroom of neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

lees meer