Babykamer met ladencommode Tamar, ledikant niels en 1 deurs kast

Babykamer met ladencommode Tamar, ledikant niels en 1 deurs kast

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 739,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Babykamer compleet

Deze babykamer bestaat uit een ledikantje Niels 60x120 is strak en stevig, het hoofd en voeteneinde zijn gemaakt van 4 cm dik hout, de bodem kunt u verstellen door de hoekijzertjes op verschillende hoogtes te monteren.De ladencommode Tamar heeft de afm:B100xH92xD52 de laden lopen op ladegeleiding. De 1 deurs kast Ameland heeft de afm:B54xH180xD52 en wordt geleverd met een hangstok, u kunt er ook nog los legplanken bij bestellen.  Deze 1 deurs kast kunnen we ook nog op 60 cm breed leveren.

Informatie

Deze babykamer wordt als bouwpakket geleverd en is nog onbehandeld, onze meubels worden van vuren en grenenhout gemaakt.U kunt alles zelf behandelen maar dat kunt u ook door ons laten doen.We verkopen verschillende kleuren beits, maar ook krijtverf om de babykamer te behandelen. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder. Op een van de foto's ziet u ook al hoe een kast er uit ziet in de krijtverf ( twee kleuren grijs) of in de grijze beits.

 

Informatie over bezorgen en levertijd

De kledingkast heeft een levertijd van ongeveer 2-4 weken als u de kast onbehandeld bestelt en 4-6 weken als u deze behandeld bestelt bij afhalen in de winkel,als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

U kunt tijdens het bestellen ervoor kiezen om de kledingkast thuis te laten bezorgen of om ze af te halen bij ons in Meppel. De bezorgkosten in Nederland zijn maximaal € 50,- (uitgezonderd de Waddeneilanden).