Babykamer met ladencommode Tamar, ledikant Ameland en 1 deurs kast

Babykamer met ladencommode Tamar, ledikant Ameland en 1 deurs kast

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 719,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Compete blankhouten babykamer

Ledikantje Ameland 60x120 is een stoer ledikantje, de bodem kunt u verstellen door de hoekijzertjes op verschillende hoogtes te monteren. De ladencommode Tamar heeft de afm:B100xH92xD52 de laden lopen op ladegeleiding.

De 1 deurs kast Ameland heeft de afm:B54xH180xD52 en wordt geleverd met een hangstok, u kunt er ook nog los legplanken bij bestellen. Deze 1 deurs kast kunnen we ook nog op 60 cm breed leveren.

Informatie

Deze babykamer wordt als bouwpakket geleverd en is nog onbehandeld. U kunt alles zelf behandelen maar dat kunt u ook door ons laten doen. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder. We verkopen verschillende kleuren beits, maar ook krijtverf om de babykamer te behandelen.

Onze meubels worden van vuren en grenenhout gemaakt.

levertijd

2-4 week onbehandel 4-6 week behandeld bij afhalen in de winkel,als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

/p>

 

 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: