Babykamer met ladencommode, ledikant Ameland en 2 deurs kast

Babykamer met ladencommode, ledikant Ameland en 2 deurs kast

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 759,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Complete babykamer

U kunt een complete babykamer bij ons bestellen, deze babykamer bestaat uit ledikantje Ameland 60x120 is een stoer ledikantje,  de bodem kunt u verstellen door de hoekijzertjes op verschillende hoogtes te monteren. Er hoort een ladencommode bij deze heeft de afm:B100xH95xD5 de laden lopen op ladegeleiding. En dan hoort er ook nog een 2 deurs kast Ameland heeft de afm:B94xH180xD52 en wordt geleverd met een hangstok, u kunt er ook nog los legplanken bij bestellen, of een half leg half hang indeling. Dit is een ruime kledingkast en hier kan u kind jaren lang plezier van hebben.

Deze babykamer wordt als bouwpakket geleverd ( behalve de ladencommode) en is nog onbehandeld. U kunt alles zelf behandelen maar dat kunt u ook door ons laten doen. We verkopen verschillende kleuren beits, maar ook krijtverf om de babykamer te behandelen.Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Onze meubels worden van vuren en grenenhout gemaakt. Wanneer u deze set besteld heeft u een setkorting van €38,- vergeleken met als u alles los besteld.

 

Informatie levertijd

De babykamer heeft een levertijd van ongeveer 2-4 weken als u alles onbehandeld bestelt en 4-6 weken als u alles behandeld bestelt bij afhalen in de winkel,als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: