Babykamers

Krijgt u binnenkort gezinsuitbreiding? Dan bent u wellicht op zoek naar een van de complete babykamers die wij maken bij Blankhoutmeubelhal.nl. Uiteraard zijn ze gemaakt van onbehandeld grenen blankhout, dat wij op uw verzoek in iedere kleur kunnen afwerken. Lees snel verder voor de verschillende mogelijkheden!

De complete babykamers die u bij ons op de website en in de showroom vindt, bestaan uit een ledikantje, commode en een mooie kinderkast. Uiteraard zijn deze elementen ook los via onze website te bestellen. Wilt u de commode iets hoger hebben dan de standaard 85 centimeter? Dan kunt u verhoogde pootjes meebestellen. In de meubels vindt u doorgaans één of twee legplanken, zodat u al uw babyspulletjes eenvoudig kunt opbergen.

Goedkope babykamer

Een kindje krijgen is een hele leuke tijd, maar brengt ook veel kosten met zich mee. Daarom kunnen wij bij Blankhoutmeubelhal.nl heel goed begrijpen dat u op zoek bent naar een goedkope babykamer. Onze producten worden, om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden, onbehandeld en als een bouwpakket bij u thuis geleverd. Uiteraard kunnen wij de complete babykamer voor u lakken, beitsen of verven in uw favoriete kleur. Kom gewoon eens langs in onze showroom om u over de verschillende opties te laten adviseren door onze medewerkers. Of bestel uw complete en goedkope babykamer heel simpel online op onze website.

lees meer