Wijnkast

Wijnkast

Bent u een echte wijnliefhebber en wilt u uw wijnflessen een stijlvol plekje geven? Dan is deze wijnkast een absolute aanrader. Niet alleen blijven de wijnen koel en donker in deze prachtige landelijke wijnkast, u kunt uw gasten ook nog eens laten zien wat voor mooie wijnen u heeft liggen. Dit stoere wijnkastje zal zeker een mooie toevoeging zijn voor uw keuken, bijkeuken of woonkamer!

Wijnkasten met prachtige afwerking

Deze stoere wijnkast is in een standaard formaat leverbaar. De kast is 125 cm breed, 190 cm hoog en 55 cm diep. Wij leveren de kast standaard onbehandeld. Wilt u liever de kast professioneel door ons laten afwerken, dan is dat ook mogelijk. Deze wijnkast is in erg veel kleuren leverbaar. U kunt de kleuren bij ons in de winkel op een kleurstaal bekijken. Kom langs bij onze winkel in Meppel of neem contact met ons op voor meer informatie.

Service

Wij zien graag tevreden klanten en staan daarom altijd voor u klaar, mocht u vragen, suggesties of opmerkingen hebben over onze artikelen of over uw bestelling. U kunt ons bereiken via het contactformulier op de website of via ons telefoonnummer. Uiteraard heten we u ook van harte welkom in onze winkel in Meppel. Daar kunt u ook de meubelen op u gemak bekijken. Ook enthousiast geworden over deze landelijke wijnkast? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of kom bij ons langs!

Bezorgen

We hebben de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten hiervoor in Nederland zijn maximaal €50,- (uitgezonderd de Waddeneilanden). U kunt dit aanvinken in het winkelwagentje.