Stapelbed Henrie

Stapelbed Henrie

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 189,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Een stapelbed: ideaal voor tweelingen of wanneer twee kinderen gewoon graag samen op één kamer willen slapen. Stapelbelbed Henrie is dan de perfecte keuze! Dit blankhouten stapelbed biedt ruimte aan twee matrassen van 90 x 200 centimeter. Het stapelbed is 145 centimeter hoog.

Andere afmetingen

Uiteraard is het mogelijk dat wij stapelbed Henrie in een andere afmeting leveren. Het kan natuurlijk zomaar zijn dat de slaapkamer waar het bed moet komen, net even een andere afmeting nodig heeft. De breedte kan bijvoorbeeld op 80 of 90 centimeter, de opties voor de lengte zijn 190, 200, 210 of 220 centimeter. U kunt dus zelf precies kiezen wat u wilt!

Stapelbed Henrie: afwerking

Al onze meubels worden van vuren- en grenenhout gemaakt. Wij bezorgen stapelbed Henrie bij u thuis als een onbehandeld bouwpakket. Wilt u toch graag dat wij alvast de afwerking voor onze rekening nemen? Dat kan natuurlijk! Onderstaand op deze pagina kunt u onder “Behandelopties” kiezen voor Blank gelakt, Beits of Verf. Zo hoeft u thuis alleen nog maar het bed in elkaar te zetten. Natuurlijk kunt u ook zelf de verf of beits erbij bestellen. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Matrassen en lattenbodem

Ook matrassen kunt u bestellen bij Blankhoutmeubelhal.nl. Wij raden een u een Dreamex-matras aan:
- Gemaakt van comfortschuim, stuk comfortabeler dan traditionele polyether-matrassen.
Bij het bed kunt u ook een lattenbodem bestellen, we hebben een vaste bodem met 28 latten voor €89,- maar u kunt ook kiezen voor een lattenbodem deze kost €19,-.

Levertijd

Wilt ruimte besparen door voor twee kinderen een stapelbed neer te zetten? Kies voor Stapelbed Henrie! De levertijd van dit bed is onbehandeld 2 tot 4 weken en behandeld 4 tot 6 weken bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>