Bed Bram B+B

Bed Bram B+B

Productopties

* Verplichte velden

€ 83,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Een stoer strak bed voor een jongen of een meisje: dat is dit eenpersoonsbed Bram. De hoogte van het hoofdeinde en voeteneinde zijn 43 cm hoog.

Opties bed Bram

Voor het eenpersoonsbed BRam hebben wij nog diverse opties om hem helemaal naar uw wens te maken:

» We kunnen dit bed ook met twee bedladen leveren 

»Ook een slaaplade van 80x190 centimeter is een optie

» Lengte: 190, 210 of 220 centimeter

» Breedte: 80, 90 of  centimeter

» Vaste bodem met 28 latten voor €89,-

» Lattenbodem €20,-

» Dreamexmatras ( comfortschuim 19 cm dik) vanaf €149,-

Informatie over het robuuste bed

Dit bed is gemaakt van 1,8 dik grenenhout, in dit hout zitten noesten en droogscheuren, verder is het gemaakt van robuust grenen, dat betekend dus dat het wat minder glad afgewerkt, ook is het nog onbehandeld en wordt het bed als een bouwpakket geleverd, vandaar ook dat we dit bed voor een leuke prijs kunnen leveren.

De opbergladen die we erbij leveren hebben we in 2 prijsklasses, we kunnen laden leveren die helemaal onbehandeld zijn, deze laden zijn wat duurder. Maar we kunnen ook laden leveren waarbij de voorkant helemaal onbehandeld is, maar de bak die erachter zit is wit gespoten ( de kopse kanten zijn wel weer onbehandeld), ook kunnen we deze laden in 2 verschillende dieptes leveren.

We verkopen verschillende kleuren beits, en krijtverf en lak om dit bed zelf nog te behandelen.