5 deurs kast 235 cm breed

5 deurs kast 235 cm breed

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 579,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Op zoek naar een ruime kledingkast?

Deze brede 5 deurs kast kunnen we op verschillende dieptes leveren :

De kast met afm: B235xH185xD46 is een legkast en wordt standaard met 3 legplanken geleverd. Omdat deze planken dan vrij lang zijn adviseren wij om er 1 of 2 tussenschotten bij de bestellen, zodat de planken wat kleiner worden.

De kast met de afm: B235xH185xD56 is een hangkast,en de kast met de afm. B235xH185xD66 is een extra diepe hangkast, deze kasten worden standaard met een hangstok geleverd.

De hang/leg indeling van deze kast kunt u zelf bepalen. Meestal wordt gekozen voor 2x een tussenschot en 4x 1/5 leg en b.v. 6x 2/5 leg.

Personaliseer uw kast door het deurtje te kiezen die u leuk vind

We kunnen deze kast leveren met 3 verschillende deuren, de Helma deur heeft in het midden schrootjes, de Niels deur heeft in het midden een glad paneel, en de Norma deur heeft in het midden een bossing paneel.

Informatie

Deze kast wordt als bouwpakket geleverd, en onbehandeld, onze meubels worden van vuren en grenenhout gemaakt, en de achterwand van triplex.

Wij bieden u wel de mogelijkheid om de kast in elke gewenste kleur te laten spuiten, de kast wordt dan rondom gespoten, de achterwand wordt niet mee gespoten.

Ook verkopen we verschillende beits zodat u ook zelf de kast op kleur kunt brengen. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Levertijd

2-4 week onbehandeld, 4-6 week behandeld bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

 

/p>