3 deurs Ameland met 3 laden

3 deurs Ameland met 3 laden

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 319,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Ruime 3 deurs kledingkast met laden

We kunnen deze kast leveren in verschillende afmetingen.

# De kast met afm: B149xH180xD42 is een legkast, standaard wordt deze kast dan ook al met 3 legplanken geleverd.

# De kast met de afm: B149xH180xD52 is een hangkast, deze kast wordt standaard met een hangstok geleverd.De indeling van deze kast kunt u nog zelf bepalen. U kunt kiezen voor 1/3 leg en 2/3 hang of net andersom, meestal kan er dan boven de hangstok nog wel een legplank gemonteerd worden.

# De kast met de afm: B149xH180xD62 is een extra diepe kast, ook deze kast wordt standaard met een hangstok geleverd. En voor deze kast geld ook dat u zelf nog de indeling kunt bepalen.

Opties:

# Deze kasten kunnen we ook allemaal op 200 cm hoog leveren.

# We kunnen deze strakke kast ook leveren met een Helma of een Niels deur, zie de foto's van de deuren.

Informatie

Deze kast wordt standaard als bouwpakket geleverd, en ook onbehandeld, onze meubels worden van vuren en grenenhout gemaakt, en de achterwand van de kast van triplex.

We hebben ook de mogelijkheid om de meubels voor u in de gewenste kleur te laten spuiten, de kast wordt dan rondom gespoten, de achterwand wordt niet mee gespoten. En we verkopen verschillende kleuren beits en krijtverf om de meubels zelf te behandelen. Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

levertijd

2-4 week onbehandel 4-6 week behandeldals u ervoor kiest om het te laten bezorgen nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen.