2 persoons bed Harm A+A

2 persoons bed Harm A+A

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 109,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Perfect bed voor de landelijke slaapkamer

Het tweepersoonsbed Harm A+A is ontzettend geschikt voor iedere landelijk ingerichte slaapkamer. Dit mooie tweepersoonsbed is gemaakt van 2,8 dik grenen en geeft direct een stoere en gezellige uitstraling. Hij is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. U heeft ook nog de optie om bedlades erbij te bestellen.

Afmetingen van Harm

Het  bed Harm wordt geleverd als bouwpakket en is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

» Breedte: van 120 cm tot en met 180 cm
» Lengte: van 200 cm tot en met 220 cm

Het hoofd en voeteneinde van dit bed is 45 cm.Standaard wordt het bed onbehandeld geleverd, maar wij kunnen het voor u behandelen met lak, beits of verf.Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Wilt u extra comfortabel liggen op dit tweepersoonsbed, dan kunt u direct lattenbodems (keuze uit twee soorten) en Dreamex matrassen mee bestellen.  Ook een steunbalk kunt u erbij bestellen, deze ondersteunt de bodem in het midden van het bed.

Bestel de Harm nu

De levertijd van het onbehandelde tweepersoonsbed Harm is 3-5 weken. Behandeld hebt u hem binnen 4-6 weken in huis behandeld bij afhalen in de winkel,als u ervoor kiest om het te laten bezorgen, nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

Bestellen? Dat kan via het onderstaande formulier. Vul uw keuzes snel in!

 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: