2 persoons bed Bobby

2 persoons bed Bobby

Productopties

  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

€ 239,00

Bezorgen

Wij beschikken over de mogelijkheid om de meubels bij u thuis te bezorgen. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn in Nederland maximaal €50,-(uitgezonderd van de Waddeneilanden). U kunt deze optie aanvinken in het winkelwagentje.

Bent u op zoek naar een blankhouten bed voor twee personen met een landelijke uitstraling? Dan is type Bobby iets voor u! Dit bed heeft een kenmerkend hoofd- en voeteneind bestaande uit schrootjes, waarmee het een eyecatcher wordt in elke landelijke slaapkamer.

Wij kunnen dit bed in verschillende breedtes leveren van 120 tot 140 cm breed. Ook qua lengte kunt u kiezen voor een afmeting van 200 tot 220 cm. Tenslotte is bed Bobby leverbaar in een hoge en een lage variant. Bij de hoge uitvoering is het hoofdeind 90 cm en het voeteneind 70 cm hoog en bij de lage uitvoering is het 70 cm en 50 cm. En passen deze maten niet zo goed in uw slaapkamer? Dan kunnen wij dit bed altijd op maat leveren!

 

Blankhout bed in de kleur van uw keuze

Bed Bobby wordt als bouwpakket geleverd, en bestaat uit nog onbehandeld vuren- en grenenhout. U kunt er echter voor kiezen om direct verf of beits mee te bestellen om het bed zelf te behandelen. En wilt u dat liever uitbesteden? Wij kunnen dit bed ook meteen in de door u gewenste kleur spuiten!Wilt u meer informatie over het zelf behandelen van onze meubels, of wilt u meer weten over het professioneel laten spuiten van uw meubels lees dan hier verder.

Verdere opties

Wij kunnen dit tweepersoons blankhouten bed met verschillende bodems leveren. U kunt kiezen voor een lattenbodem, maar ook vaste lattenbodems met 28 latten behoort tot de mogelijkheden.  u kunt er ook nog een steunbalk bij te bestellen, waar de lattenbodems in het midden op rusten.

Wilt u extra comfortabel liggen op dit tweepersoonsbed, dan kunt u direct twee Dreamex matrassen meebestellen! Het Dreamex matras is gemaakt van een bekend comfortschuim, is anti-allergisch, reukloos, elastisch en heeft miljoenen kleine cellen die voor de ventilatie en vochtafvoer zorgen. Levertijd

De levertijd voor bed Bobby bedraagt 2-4 weken bij de onbehandelde versie en 4-6 weken bij de behandelde versie bij afhalen in de winkel, als u ervoor kiest om het te laten bezorgen nemen we daarna contact met u op om een afspraak te maken voor het bezorgen./p>

Wilt u ook een blankhouten bed met landelijke uitstraling voor twee personen? Stel dan snel uw bed samen.